Mannen kapsels 2013

Het gepiekte kapsel

Klassiek: In het afgelopen jaar zijn de jaren 90 voorbij gekomen in de muziek (Azealia Banks), in de televisiewereld (Een vernieuwd interesse in Boy Meets World) en in de modewereld (Grunge is teruggekomen), en zo zal het ook blijven in 2013. Mannenkapsels worden geïnspireerd door iconen uit de jaren 90, zoals Fatboy Slim. Een van de meest populaire kapsels uit die tijd was het gepiekte kapsel. Voor een moderne versie hiervan, kijk eens naar Channing Tatum’s kapsel en vraag uw kapper voor een knipbeurt waar alles kortgeknipt wordt behalve een klein beetje aan de voorkant. Doe thuis zelf een beetje gel door uw haar om aan de voorkant alles een beetje omhoog te laten staan. Gebruik hierbij uw vingers of een fijne kam. Houd dingen modern door niet te veel gel te gebruiken en probeer alles kantoorvriendelijk te blijven houden door het niet te hoog te maken.

peakje

Trendy: Als u een avondje uit gaat of als u in een creatieve sector werkt, dan kunt u gerust wat meer risico’s nemen door de voorkant van uw kapsel iets hoger te maken. Hugh Jackman was bijvoorbeeld laatst met zo’n kapsel gezien. Voor een gelijke uitstraling, gebruik een kam om het haar boven op het hoofd te verzamelen en kam het dan naar boven met een klein beetje mousse. Vergeet niet dat de haren helemaal vooraan het hoogste moeten zijn. Om er zeker van te zijn dat u op een volwassen man lijkt, in plaats van een lid van ’N Sync, is het belangrijk dat u met dit kapsel, net als Jackman, wat gezichtshaar hebt.

Het ‘Crown Cut’ Kapsel

Klassiek: Voor mannen met dunner wordend haar is de crown cut een goede optie sinds het meer volume aan uw haar toevoegt. Studeer Michael Fassbender’s kapsel en vraag aan uw kapper om uw haar aan de zijden kort te knippen en kleine tot middelmatig grote lagen rond de bovenkant van uw hoofd laat zitten.

crown

Trendy: Kendrick Lamar laat een hippere variant op de crown cut zien waarbij het haar bijna of helemaal van de zijden en achterkant van het hoofd verwijderd is. Dit kapsel is dit jaar een van dé kapsels voor mensen met zwart haar, sinds het weg beweegt van de korte vierkante kapsels die we al vaak hebben gezien.

De diepe scheiding

Klassiek: De scheiding blijft dit jaar populair omdat het met elk soort gezicht werkt. Het is eenvoudig en gemakkelijk en het heeft een ouderwetse charme waar vrouwen van houden. Hoewel, ga dit jaar dieper dan dat u in 2012 deed en begin de scheiding ten minste bij het midden van uw wenkbrauw, net als Rory MacDonald. Als u haar aan het verliezen bent blijf dan zo ver mogelijk van dit kapsel vandaan, sinds het dan meer lijkt alsof u een overkammer draagt. The meest klassieke manier om een scheiding te dragen is zoals Macdonald dit doet: Glad omlaag tegen uw hoofd met een hoge glans lak.

side part

Trendy: U heeft misschien gemerkt dat Damien Lewis zijn haar net iets langer is dan dat van MacDonald. De haarlokken van Lewis zijn ook zeker niet zo glanzend. En, in plaats van zijn haar de contouren van zijn gezicht te laten volgen, heeft het kapsel van Lewis een kleine lift aan de voorkant. Dit kan worden bereikt door een kam te gebruiken.

Mannen kapsels 2013, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)